Beresteinseweg 150
1217 TM Hilversum
Netherlands

 

Golfclub 't Jagerspaadje is lid van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en heeft de C-status. De golfclub is in 1981 opgericht en was destijds gelegen aan 't Jagerspaadje (op de grens met Nieuw Loosdrecht), waar de naam vervolgens aan is ontleend. De club bestond in 2021 dus 40 jaar.

Golfclub 't Jagerspaadje is een besloten ledenclub, telt maximaal 400 leden en is een van de voordeligste golfverenigingen in de regio. Zij biedt haar leden een gevarieerd programma aan activiteiten. Het hele jaar door worden wedstrijden georganiseerd zowel op weekdagen als tijdens het weekend en voor alle categorieën spelers van beginners tot gevorderden. Wedstrijden dienen ook om de onderlinge band tussen de leden te versterken. Naast leden zijn alleen geïntroduceerde bezoekers welkom. Zij spelen met een lid en betalen een greenfee van € 17,50 (dagkaart).

De golfbaan grenst aan de parkbossen van de historische 's-Gravelandse Buitenplaatsen in het prachtige Corversbos met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Het is een 9-holes baan met drie Par-4 en zes Par-3 holes met een totale lengte van 2785 meter. De baan is qualifying voor het verkrijgen van de EGA handicap en goedgekeurd door de NGF voor het afnemen van examens.

 

 

 

Baanstatus 't Jagerspaadje

Baan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Draagtassen en trolleys toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open
Plaatsen: Nee
Opmerking: .
Greenfeespelers welkom: Nee
Last modified on: 26.9.2023 10:27