Beresteinseweg 150
1217 TM Hilversum
Netherlands

 

Prachtig gelegen in het Corversbos in Hilversum vlak naast de statige buitenplaatsen van ’s Graveland met rondom de baan een grote verscheidenheid aan flora en fauna. En toch één van de voordeligste golfverenigingen van Nederland!.

Dat is Golfclub ’t Jagerspaadje. De kern van de club zijn de vele vrijwilligers die vrijwel alle werkzaamheden uitvoeren: de baan onderhouden,  het clubhuis beheren, de wedstrijden organiseren en de bardiensten verzorgen. Hierdoor is het onderlinge contact tussen de leden intensief en zijn de kosten laag !

’t Jagerspaadje bestaat sinds 1981 en is een besloten vereniging, waar gewoon iedereen lid van kan worden. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat een greenfee alleen mogelijk is als er wordt samengespeeld met een van de ruim 300 leden. ​ Over de baan: de vereniging is lid van de NGF en heeft de C-status De baan heeft 9 holes met drie par-4 en zes par-3 holes. De lengte is 2785 meter. De baan is qualifying voor het verkrijgen van de handicap en voor het afnemen van NGF examens. Door de beschutte ligging en de zandgronden van het Gooi kan er vrijwel alle dagen van het jaar op de zomergreens worden gespeeld.

 

 

 

Baanstatus 't Jagerspaadje

Baan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Draagtassen en trolleys toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open
Plaatsen: Ja
Opmerking:
Greenfeespelers welkom: Nee
Last modified on: 16.4.2024 07:32