Heerenweg 75
1768 BL Barsingerhorn
Paesi Bassi

 

Wij zijn Gerard en Annemiek Schoorl uit Barsingerhorn (Noord Holland), wij exploiteren Golfbaan Molenslag. Wij willen graag (greenfee-) golfen voor iedereen bereikbaar maken. Golfbaan Molenslag in Barsingerhorn is de baan die meer biedt dan de mogelijkheid om te golfen.

Wij vinden het belangrijk dat je ontspannen kunt golfen, plezier aan het spel beleefd en lekker buiten bent. Er ontstaan spontane vriendschappen en golfmaatjes bij Golfbaan Molenslag, dit geeft meteen goed de sfeer en mentaliteit aan bij onze club. Mede door onze leden wordt de sfeer en gezelligheid bepaald, we doen het samen.

Onze leden hebben ten alle tijden onze prioriteit, we willen dat ze niet opgejaagd worden door andere flights dus we houden het ledenbestand beperkt.

Greenfee spelers (ook online betalen)

  • €20,00 p.p. 9 holes
  • €25,00 p.p. 18 holes

Als je lid bent mag je vrienden en kennissen meenemen:

  • €16,00 p.p. 9 holes
  • €20,00 voor 18 holes
  • G.V.B. niet verplicht, wel online betalen.

Er is geen bediening in het clubhuis, we werken met automaten op afspraak is er natuurlijk altijd catering te organiseren.

We hebben op dit moment nog ruimte voor nieuwe leden dus mocht u er al langer over denken om te gaan golfen is dit een unieke kans voor de prijs hoef je het niet te laten €395,00 per jaar. We rekenen vanaf 2021 wel een inschrijfgeld van €150,00.

Wij zien u graag bij Golfbaan Molenslag uit Barsingerhorn (Noord Holland)